L'étude, réalisée chez le rat, a montré que le sildénafil dans le viagra effets secondaires peut aider à comprendre le mécanisme responsable des troubles de l'apprentissage dus à l'insuffisance hépatique et à restaurer la fonction cognitive du cerveau.

Ry MC-Udstyr er ejet af Peter Just. Etableringen af forretningen er en realisering af en gammel drøm om at gøre min hobby til en levevej.
Visionen er at skabe en forretning med kvalitetsudstyr til motorcyklister i alle kategorier, og med særlig vægt på sikkerhed og touring. Vi arbejder hele tiden på at få de bedste produkter på hylderne. Halvarsson’s beklædning, Schuberth hjelme og Daytona støvler er eksempler på dette.
Ry MC er autoriseret Moto Guzzi værksted og vi har derfor en særlig interesse og indsigt i det hæderkronede italienske mærke med ørnen. Der vil altid være et alsidigt udvalg af brugte Moto Guzzi’er i forretningen, men vi sælger også andre mærker, primært cykler i kommission.
På værkstedet regerer Pia Steen Petersen, som er faglært motorcykelmekaniker og inkarneret motorcyklist . Vi servicerer alle mærker.
Varesortimentet i butikken bliver løbende tilrettet efter kundernes ønsker. Kun med jeres hjælp kan vi gøre Ry MC til et attraktivt sted at handle, så lad os endelig få jeres mening om både varer, der er på hylderne, og dem I savner.
Et hjørne af butikken er indrettet med et lille kaffebord, hvor såvel de faste kunder som nyligt tilkomne udveksler erfaringer og fortæller historier fra de varme lande og omegn. Hjørnet har fået mange navne, f.eks. Sproghjørnet og Klogebordet, og tonen er rå, men hjertelig. Der er gennem årene opstået varige venskaber og udvekslet mange tips og det er ikke ualmindeligt, at der bliver brugt ca. et pund bønner på en dag.
Kig ind og vær med til at bevare Ry Mc som et mødested for motorcyklister i alle aldre.